fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera ne invita la evenimentul Cartile romantice. Mister si magie!

În seara de Halloween, pe 31 octombrie 2014, începând cu ora 18:30, Editura Litera ne invită în cadrul târgului de carte Kilipirim (Unirea Shopping Center, etaj 2, Aripa Călărași) la un eveniment special: Cărțile romantice. Mister și magie!

Vă aşteptăm la o întâlnire cu cele mai captivante titluri din îndrăgitele colecţii: Cărţi Romantice și Iubiri de poveste; un eveniment în care se va discuta despre poveşti de dragoste încărcate de mister, al căror suspans se adâncește cu fiecare capitol, societăți secrete, personaje cu puteri miraculoase, ritualuri secrete, cristale vrăjite, fantome enigmatice, despre autoare îndrăgite peste tot în lume, dar şi despre motivele care fac aceste cărţi atât de iubite de numeroşi cititori.

Fiecare persoană care va participa la eveniment va primi cartea În căutarea dragostei de Teresa Medeiros, alături de un fard de pleoape Ruby Rose Cosmetics. În plus, cele mai norocoase participante vor avea şansa să câştige și premii surpriză.

Colecția Lira – Cărți Romantice cuprinde romane de dragoste istorice sau contemporane, aflate în cele mai cunoscute topuri internaționale de specialitate, oglindind un tărâm de dragoste, de secrete și mistere, o lume plină de emoții și suspans, creionată de cele mai iubite autoare de ficțiune romantică ale momentului, între care: Nora Roberts, Amanda Quick, Mary Jo Putney sau Sandra Brown.

Colecţia Alma Iubiri de poveste poartă cititorii într-o lume magică, plină de pasiune, de iubiri pătimașe și interzise, care sfidează timpul sau de conspirații primejdioase, societăți secrete și drame de mare intensitate emoțională. O selecţie de titluri distinse cu numeroase premii, scrise de autoare celebre în literatura romantică istorică, între care: Julie Garwood, Johanna Lindsey, Elizabeth Hoyt, Christina Dodd sau Sarah Maclean.

Maiden-Lane

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura SIGMA lanseaza cartea “Insemnari volatile”, de Mihai Cezar Popesu

Next Article

Alege ce sa citesti! Un nou concurs pe pagina noastra de Facebook

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share