fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera organizeaza prima intalnire cu fanii cartilor Violetta din Romania

eveniment-violettaLitera organizează prima întâlnire dedicată fanilor Violetta din România sâmbătă, 8 noiembrie, ora 17, în Mall Promenada (Șoseaua Floreasca, nr. 246B, nivel 1) pentru a marca lansarea cărții Violetta și prietenii ei și premiera sezonului 3 al îndrăgitului serial, pe 10 noiembrie, ora 18, la Disney Channel. Fanii vor avea parte de numerose momente speciale: vor putea cânta melodiile Violettei împreună cu Andra Gogan, protagonista emisiunii I Love Violetta, vor dansa alături de îndrăgita coregrafă Oana Ioniță și se vor întâlni cu alți fani Violetta pentru a discuta despre personajul lor preferat. În plus, participanții vor putea face schimb de stickere cu personajele lor îndrăgite din cărți și film, vor descoperi stilul Violettei de la stiliști cu experiență și vor participa la concursuri și tombole.

Editura Litera a publicat, pe parcursul anului 2014, peste 10 volume din seria Violetta inspirate din sezonul 2 al celebrului serial TV de la Disney Channel, ce aduc în prim-plan personajele preferate ale fanilor serialului.

Violetta spune povestea unei adolescente talentate care se întoarce în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa. Odată întoarsă, ea își găsește prieteni devotați, descoperă dragostea adevărată și pasiunea pentru muzică și trece prin încercările maturizării. Violetta a fost un adevărat succes pe fiecare piață unde a fost lansat. În prezent, serialul este difuzat de Disney Channel în America Latină, Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Rusia, putând fi urmărit în aproape 140 de țări.

Vezi aici mai multe carti si produse Violetta

Pe 10 noiembrie, ora 18, va avea loc, la Disney Channel, premiera noului sezon al serialului de mare succes pentru adolescenți, pregătit să inspire încă o dată fanii din țara noastră. Sezonul trei ni-i prezintă din nou pe elevii de la Studio On Beat, şi deşi sunt mai mari acum, încă au multe de învăţat! Serialul începe cu turneul mondial victorios YouMix care se apropie de final în Europa, prin urmare elevii se întorc în Buenos Aires pentru a încheia ultimul an de şcoală. Însă succesul din Europa le-a schimbat visele şi ambiţiile individuale, iar grupul odată reunit începe să se destrame. Gregorio îşi deschide un nou studio care va deveni rivalul Studioului On Beat, luând de partea sa câţiva dintre elevii pe care îi instruia.

Organizatori: Editura Litera și Disney Channel

Evenimentul are loc în Mall Promenada, Floreasca 246B, nivel +1, București, între ora 17 și ora 19.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Un trecut care se incapataneaza sa nu mai treaca" de Bronislaw Wildstein

Next Article

O noua carte utila de la revista Psychologies

Related Posts

Total
0
Share