fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera și La Bibliotheque Centre Beaute aduc magia Crăciunului mai aproape de cititori!

Invitatie-La-BibliothequeInvitatie de la Editura Litera. De nerefuzat!

Miercuri, 19 decembrie, de la ora 17:30, Editura Litera și La Bibliotheque Centre Beaute vă invită la lansarea volumului Marea Carte a Crăciunului un eveniment aparte în care invitatul principal va fi Moș Crăciun. Vom citi și vom crea decorațiuni frumoase, ne vom juca împreună cu Moșul și ajutoarele lui – elfi și spiriduși -, vom împodobi bradul, vom cânta colinde și vom fi plini de voie bună.

De asemenea, pentru că miracolele se întâmplă celor care cred în ele, evenimentul are scop umanitar, toți cei prezenți fiind invitați să contribuie cu o donație (o jucărie, o hainuta, o carte etc.) către Asociația Ana și copiii. Litera retrăiește bucuria copilăriei și este alături de asociația mai sus menționată printr-o donație de carte.

În prag de sărbătoare, vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de zâmbetele sincere ale copiilor și de cadourile lui Moș Crăciun!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducere flash de la Nemira: Poarta, de Frederik Pohl

Next Article

Cartea pierdută a vrăjitoarelor, de Deborah Harkness - o lume magnifică

Related Posts

Total
0
Share