fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera te asteapta pe Plaja de Carte din Vama Veche

Plaja de carte 2

Editura Litera vă invită în această vară la Plaja de Carte din Vama Veche pentru a vă bucura de mare și de cele mai bune cărți!

Vama Veche și-a câștigat în timp renumele de pol al libertății estivale, al distracției și muzicii de calitate. Vara aceasta ne-am gândit să adăugăm tuturor acestor calități și pe aceea de punct cultural. Pe Plaja de carte Litera din Vama Veche, cărțile noastre vă stau la dispoziție. Oricine dorește să citească, este invitat la cortul de la intrarea în Plaja de carte Litera, de unde poate împrumuta în regim de bibliotecă orice cărți dorește. Această acțiune nu implică nici un cost, iar oferta este generoasă și pentru toate gusturile.

Vă așteptăm cu peste 1000 de cărți din cele mai variate domenii, de la beletristică, istorie și biografii, la carte practică, psihologie și cărți pentru copii!

Amintim câteva dintre colecțiile disponibilie în Plaja de carte Litera: pentru adulți, IQ230, Premium, Bestseller, Biografii, Carte Practică, Nobel, Cărți Romantice, Thriller, Romanul de dragoste, iar pentru copii National Geographic, Discovery, Disney, Disney English, Biblioteca pentru toți copiii.

Între o băutură rece la Expirat și un concert la Stuf, vă așteptăm pentru un moment de liniște la Plaja de carte!

Plaja de carte

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Libris ne ofera in iulie cartile Ioanei Parvulescu cu autograf

Next Article

Cartile din Top 200 de la Editura ALL pot fi cumparate cu reduceri de pana la 70%

Related Posts

Total
0
Share