fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro
elefant.ro

Literalmente poti castiga de Ziua Indragostitilor un premiu oferit de Editura Litera

Editura Litera, ne ofera, literalmente, un concurs tare dragut, bun de pus in ramă :-). In continuare aveti un fragment din regulamentul concursului.

“14 februarie, ziua Sfântului Valentin, este considerată în multe țări ca fiind sărbătoarea iubirii și a prieteniei. Originile acestei sărbători nu sunt sigure, majoritatea istoricilor îi plasează începuturile în Roma antică.

Dar… ce nevoie avem de repere istorice, atâta vreme cât avem prilejul de a sărbători iubirea. Decretăm, așadar, deschisă luna iubirii și te invităm să sărbătorești alături de noi printr-un CONCURS: împărtășește-ne una dintre your first: prima întâlnire, primul sărut, primul moment în care ți-ai dat seama că Literalmente ești îndrăgostit!

Povestea ta va fi premiată cu un pachet romantic la Rin Central Hotel, pentru tine și perechea ta: cină urmată de o noapte la hotel (va fi sarcina ta să o faci de neuitat:-) ! Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți în data de 13 februarie și vor fi anunțați pe blog și pe pagina de Facebook a editurii!”

Vezi aici tot Regulamentul si participa la Concurs!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eBook gratuit: Culisele X Factor- Cum sa cistigi un concurs de 200.00 de euro, de Cristina Bazavan

Next Article

Un nou proiect editorial pentru cadrele didactice: Ghidul profesorului - Editura Polirom

Related Posts

Total
0
Share