fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

LITERALmente te iubesc! Campania editurii Litera continua pana la sfarsitul lunii februarie

Că celebrăm o sărbătoare importată ca Valentine’s Day sau una autohtonă ca Dragobetele, e cert că luna februarie este luna iubirii și a prieteniei. Așadar, decretăm deschisă luna iubirii și vă invităm să o sărbătoriți alături de noi, prin campania LITERAlmente te iubesc!

În cadrul campaniei LITERAlmente te iubesc! pregătim prietenilor noștri surprize de tot felul: până pe 13 februarie, pe blogul și pe pagina de facebook ale editurii se desfășoară un concurs al cărui câștigător va primi, pentru el și pereche, o cină romantică urmată de o noapte la hotelul Rin Central Hotel. Așadar, vă invităm la concurs!

Cei care doresc un cadou inspirat, pentru el sau pentru ea, sunt invitați la BookStop-urile Litera din toată țara, unde vor putea cumpăra, la prețuri speciale, pachete-cadou cu cărți, vin și cele mai fine praline. Cadourile frumos ambalate conțin și o cartolină care poate fi personalizată cu numele destinatarului și al celui sau celei care face cadoul.

Lista BookStop-urilor este disponibilă pe site-ul www.litera.ro.

Prietenii noștri, ca și clienții BookStop-urilor Litera vor primi cadou în zilele de Valentine`s day și Dragobete scrisori celebre de dragoste, gest nostalgic și de inspirație pentru toți cei care doresc să intre în spiritul lunii indrăgostiților!

 Așadar, acum că avem contextul, vă oferim pretextul de a face gesturi mici și frumoase pentru cei pe care LITERAlmente ii iubiți!

LITERAlmente te iubesc! campanie a editurii Litera in luna februarie 2013

Sursa articol: Comunicat Editura Litera
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: Editura Paralela 45 ne invita sa descoperim "Confidentele unei fete de oras", de Claudia Voicu

Next Article

Noua aparitie in Colectia Logos de la Herald: “Solemnitatea ignorantei - Eseurile de la Stuttgart II”, de Iulian Chivu

Related Posts

Total
0
Share