fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Literatură din spatele gratiilor: I Will Never See the World Again, de Ahmet Altan

Ahmet Altan

I Will Never See the World Again”, de Ahmet Altan. Literatură din spatele gratiilor. Scriitorul turc aflat în închisoare oferă lumii întregi o colecție de povestiri scurte și foarte scurte – unele dintre ele schițe de două pagini – în care spune totul despre episoadele sale din spatele gratiilor. Puternică și densă, lectura captează imediat. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Breaking News”, de Alan Rusbridger. Jurnalism în era digitală. Rusbridger este acel tip de jurnalist care poate privi și înapoi, pe vremea când această profesie se făcea „cum trebuie” (inclusiv dezvăluirea supravegherilor devoalate de Snowden), dar este și plină de sfaturi despre forma pe care jurnalismul ar trebui s-o capete în era digitală, autorul fiind un adept al jurnalismului „deschis”, care implică participarea cetățenilor. (New Yorker)

Lecturi pentru cafeaua de dimineață. Cea de-a doua producție editorială din seria Vogue Essentials explorează, pentru răsfoit la cafeaua de dimineață, lumea celor mai dorite obiecte de către femei – pantofii și lenjeria. Totul însoțit de imagini care taie respirația. (Vogue)

A Matter of Malice”, de Thomas King. Asperitățile unui mic oraș. Din când în când, Thomas King își exersează stilul crime. De data aceasta, în micul oraș Chinook, din SUA, în spatele aparenței liniștite se află poveștile unor personaje care doar par simple și calme. Toate contribuie la tonul și culoarea unei povești care, alături de crimă și suspans, reușește să fie admirabilă ca lectură în sine. (Calgary Herald)

Citește zi de zi recomandările noastre.

A Perfect Explanation”, de Eleanor Anstruther. Tablou de familie distrusă. Autoarea este descendentă a unei familii aristocratice și a decis să transpună povestea vieții bunicii sale, Enid Campbell, nepoata celui de-al VIII-lea Duce de Argyll, care și-a vândut fiul (tatăl scriitoarei) surorii sale, pentru 500 de lire sterline. (lep.co.uk)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
cărți eMAG

Voucher eMAG: 15% extra reducere la cărți

Next Article
O prințesă americană

O prințesă americană. Povestea de dragoste dintre Meghan Markle și Prințul Harry de Leslie Carroll întregește colecția Corint

Related Posts

Total
1
Share