fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Matilda, de Catherine Hanley. De la războinic la regina Angliei

Matilda”, de Catherine Hanley. De la războinic la regina Angliei. În 1142, Matilda scăpa din închisoarea ubnde o ținea rivalul său Stephen de Blois și, înfășurată în mantie albă, evada pe Tamisa înghețată spre libertate și spre tronul Angliei. Acest episod istoric a avut dintotdeauna toate ingredientele pentru a deveni o carte grozavă. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

„Three Black Skirts”, de Anna Johnson. Ghid de a obține totul. Cartea lui Johnson acoperă toate nevoile unei persoane care ia viața în piept, de la întâlniri romantice la bani, carieră, stil, sex, nutriție, cămin, decorațiuni interioare și, firește, garderoba unei femei. (CNN)

Dinky Donkey, fiica lui Wonky Donkey. Un măgăruș adorabil și acesta, ca și predecesorul, este anunțat a fi lansat în librăriile din Noua Zeelandă, Australia, SUA, Canada și Marea Britanie la 1 noiembrie. Personajul animat are același farmec irezistibil cu al părintelui său… bestseller. (Nz Herald)

„The Dyea Convicted Felons Club”, de Nita Nettleton. Poveste din Alaska. Fostul condamnat Henry Stillwater și câțiva amici de poker dau din nou de belea, în orașul-fantomă Dyea, din Alaska. Cu împrejurimile înghețate ele însele un personaj, cartea include o crimă, iubire și iluzia unei comori. (skagwaybooks.com)

„Mera: Tidebreaker”. Un model pentru adolescente re(be)le. Poveste animată cu Aquaman în care acesta nu este personajul principal, cartea o are în centru pe Mera, eroină care poate fi model pentru adolescente rebele și care mai degrabă luptă împotriva omului decât să caute aventuri alături de el. (lf press)

bogdan
Total
8
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Lecţii americane

Lecţii americane. Șase propuneri pentru următorul mileniu de Italo Calvino

Next Article
Books50

Minim 50% reducere la mii de cărți. Doar azi!

Related Posts

Total
8
Share