fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Matthew Reilly, scriitorul favorit al Australiei

Matthew Reilly
Matthew Reilly

Scriitorul favorit al Australiei. Pentru al doilea an la rând, cel mai mare studiu de piață și de public, Booktopia, din Australia, l-a dat favorit și câștigător pe Matthew Reilly. În top se mai află Celeste Barber, Liane Moriarty, Tim Winton, Jane Harper, Anh Do, Mem Fox, Markus Zusak, Kate Morton și Monica McInerney. (Books & Publishing)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

„To the Mountains”, de Abdullah Anas. Despre rădăcinile al-Qaeda. Rememorarea, pe alocuri subiectivă, a implicării voluntarilor arabi care au luptat alături de mujahedinii afgani împotriva ocupanților sovietici, în anii 1980. Și o posibilă explicație a rădăcinilor al-Qaeda. (The Guardian)

When I Had a Little Sister”, de Catherine Simpson. O sinucidere. Tricia și-a curmat singură zilele după ani de luptă cu problem mintale, depresie, paranoia. Sora Catherine scoate la lumina tiparului amintiri despre atmosfera de acasă, unde era interzis să se discute despre afecțiunea Triciei, ceea ce a agravat situația până la deznodământul fatal. (BBC)

„#Taken”, de Tony Parsons. Un nou succes dătător de fiori. Când o tânără mamă este răpită de necunoscuți, detectivul Max Wolfe investighează legătura dintre acest incident și o rețea criminal de dimensiunile unui imperiu, care leagă firul anchetei de asasinate abominabile comise cu mulți ani în urmă. „#Taken” este estimat ca un nou succes al lui Tony Parsons pe linia romanelor polițiste dătătoare de fiori. (GQ Magazine)

„Before we lost the lake”, de Chad Reimer. Conflictul de la Lacul Sumas. În zona Lacului Sumas, băștinașii trăiau din timpuri imemoriale până în secolul al XIX-lea, când au sosit europenii și totul s-a schimbat din cauza „lacomilor nou-veniți”, cum au fost denumiți de indigeni. Așa au început pretenții care nu au ținut cont de dreptul celor care trăiseră acolo de mii de ani. (The Province)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Voucher

Voucher Elefant - 40 de lei Cadou

Next Article
i fericirea era obligatorie

Si fericirea era obligatorie, de Andrei Craciun (Editura Polirom, 2019)

Related Posts

Total
0
Share