fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

MERIDIAN TAXI și Litera deschid portierele Bibliotecii mobile

BibliotecaMobila

Începând de astăzi, Biblioteca mobilă MERIDIAN TAXI și Litera pornește la drum prin București. Călătorii urbani vor avea surpriza de a găsi în mașinile de taxi MERIDIAN cărți ale editurii Litera, pe care le pot răsfoi pe durata cursei efectuate.

Biblioteca mobilaPrea multă fericire de Alice Munro, Doamna cu cățelul de A.P. Cehov, Babbit de Sinclair Lewis, America de Frantz Kafka și Maestrul și Margareta de Mihail Bulgakov sunt o parte dintre titlurile ce vor face călătoria cu mașinile de taxi și mai plăcută. Cărțile vor fi disponibile în zeci de mașini de taxi MERIDIAN și vor fi înlocuite lunar cu alte titluri noi.

Scopul campaniei este acela de a încuraja lectura, transformând orice moment și loc într-o ocazie pentru a citi.

“Ne aflăm deja la a treia campanie realizată alături de editura Litera, dorind de fiecare dată să încurajăm lectura și să le oferim clienților noștri un dar prețios: momente de relaxare în compania celor mai apreciate cărți din literatura universală. Biblioteca mobilă este un concept inovativ, prin care călătorii au ocazia de a citi câteva pagini până la destinație. Sperăm ca inițiativa noastră să fie bine primită de clienții MERIDIAN TAXI.” – Lucian Marin, director executiv MERIDIAN TAXI

Carti-Biblioteca-mobila1-(2)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua carte de teste de personalitate cu revista Psychologies

Next Article

Despre Roderer, de Guillermo Martinez

Related Posts

Total
0
Share