fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

MICA ENCICLOPEDIE HYGGE, inspirație pentru creație

Mica Enciclopedie Hygge

MICA ENCICLOPEDIE HYGGE, cartea fenomen despre trendul momentului în lifestyle, a inspirat, în premieră, lansarea unei colecții de accesorii din porțelan!

Colecția de porțelan a fost lansată vineri, 31 martie, la Ceainăria Cărturești Verona într-o atmosferă foarte hyggelige în care am vorbit despre ce ne face fericiți. Au participat Cristina Ciobanu, creatoarea colecției, Valentina Georgescu – traducătoarea cărții, realizatoarea și prezentatoarea emisiunii “Arta fericirii”, Mirela Vașadi și co-fondatorul Institutului pentru Fericire în România, Mălina Chirea.

Colecția conține piese unicat cu forme și desene inspirate din Mica Enciclopedie Hygge, fiecare accesoriu reprezentând un element important din viața și lumea care ne înconjoară, un moment, o stare, un obiect sau o activitate care ne aduce mai aproape de hygge: prietenia, confortul, focul, cerul, armonia, atmosfera, recunoștința.

“Am petrecut 7 zile cu cele mai hyggelige broșe din porțelan realizate pentru Editura Litera, special pentru minunata Enciclopedie HYGGE. Am simțit cum sufletul meu se “gudură” de bucurie, citind și mai ales lucrând cu materialul ceramic.  Și cum oamenii au variante preferate pentru hygge, si eu am găsit-o pe a mea: miros de porțelan cald, proaspăt scos din cuptor.” Cristina Ciobanu, artist ceramist

Colecția a putut fi admirată la evenimentul oficial de lansare a cărții, iar câteva dintre obiecte au ajuns deja să fie purtate de participanți.

În perioada imediat următoare Editura Litera va organiza în social media concursuri inedite pentru ca restul de obiecte unicat să intre în posesia cititorilor.

Comunicat Editura Litera

Credit foto Cristina Ciobanu

bogdan
Total
3
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Proscrisul

Proscrisul. Povestea lui Robin Hood deschide seria de autor Michael Morpurgo la editura Nemi

Next Article
Giuseppe Tomasi

Seară italiană dedicată operei lui Giuseppe Tomasi

Related Posts
revista UZP
Citește mai mult

Revista UZP nr. 26/2022

Primul aspect care poate fi menționat în legătură cu numărul 26/2022 al Revistei UZP este aria largă de…

Total
3
Share