fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mică istorie a filosofiei, de Nigel Warburton – la chioșcuri

Mică istorie a filosofiei

De luni, 20 ianuarie, a apărut la toate punctele de difuzare a presei, în imprintul Carte Pentru Toți, volumul Mică istorie a filosofiei de Nigel Warburton. Preț special 19.99 lei.

Filosofia începe cu natura realității și cu modul în care ar trebui să trăim. Acestea au fost preocupările lui Socrate, care și-a trăit viața într-o piață din Atena adresând întrebări ciudate şi punând pe gânduri oamenii pe care îi întâlnea arătându-le cât de puține înțelegeau cu adevărat.

Această istorie captivantă ne prezintă marii gânditori ai filosofiei occidentale și le explorează cele mai importante idei despre lume și despre cum să trăiești mai bine în ea. În 40 de capitole concise, Nigel Warburton ne conduce într-un tur al ideilor fundamentale din istoria filosofiei.

Warburton nu doar că face filosofia mai accesibilă, dar oferă inspirație pentru a gândi, a argumenta, a raționa și a întreba. Mică istorie a filosofiei ne prezintă imaginea generală a omenirii în căutarea înțelegerii filosofice și ne invită pe toți la discuție.

“Nici prea mult, nici prea puțin, exegeza nu e nici prea subțire, nici prea încărcată… poate fi consumată ca atare sau poate fi combustibilul perfect pentru a-ți începe călătoria prin filosofie.” – Julian Baggini, Observer

“O cercetare a întregii istorii a filosofiei (occidentale) prin intermediul scurtelor biografii intelectuale a 40 de filosofi, de la Socrate, la Peter Singer… Warburton a transformat o reușită într-un adevărat triumf. ” – Guardian

bogdan
Total
7
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Intuiționista

Lansare de carte: Intuiționista, de Colson Whitehead

Next Article
Paul Bernard Gașpar

Paul Bernard Gașpar: Prin cartea „De la fumător la nefumător în 7 zile” încerc și reușesc, să îl fac pe cititor să nu își mai dorească să fumeze

Related Posts

Total
7
Share