fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Mircea Cartarescu a castigat Spycher – Literaturpreis Leuk in Elvetia

cartarescu_webScriitorul Mircea Cărtărescu a câştigat Spycher – Literaturpreis Leuk în Elveţia, distincţia urmând să îi fie înmânată la începutul lui septembrie, informează un comunicat al editurii Humanitas remis MEDIAFAX.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fcarti%252fautori%252fmircea-cartarescu-2328.html”]Cumpara cartile lui Cartarescu[/button]

Premiul, considerat una dintre cele mai importante distincţii literare europene, este acordat de fundaţia elveţiană Stiftung Schloss Leuk (Fundaţia Castelul din Leuk). Câştigătorii obţin o bursă şi dreptul de şedere la castelul din oraşul Leuk timp de două luni anual, pentru o perioadă de cinci ani.

Ceremonia de decernare a premiului va fi organizată pe 1 septembrie, iar laudatio pentru Mircea Cărtărescu va fi rostit de Ernest Wichner, scriitor şi traducător german originar din România, directorul Literaturhaus Berlin.”

Citeste tot articolul pe gandul.info

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte si sesiune de autografe - "Un ID secret pentru amor concret", de Manu Pencea

Next Article

Libraria Humanitas Kretzulescu gazduieste o seara americana

Related Posts

Total
0
Share