fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Misterele cuplului prezedențial Emmanuel și Brigitte Macron

Misterele cuplului prezedențial Emmanuel și Brigitte Macron. Nu doar familiile prezidențiale de peste Ocean sunt scrutate cu atenție de o lume întreagă, ci și cele europene. Mai ales când în spatele cortinei, a hainelor sofisticate și a gesturilor de iubire de Elysee stă, totuși, o poveste începută între o profesoară căsătorită, cu trei copii, și elevul captivat definitiv de ea. Toată simbolistica de tip Bovary este prezentă în cartea jurnalistei Sylvie Bommer despre soții Emmanuel și Brigitte Macron – „He Had Just Turned 17”. (thenewdaily)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Porpoise”, de Mark Haddon. Thriller între Antichitate și prezent. Este îmbucurător faptul că Mark Haddon nu s-a „blocat” la bestsellerul „The Curious Incident of the Dog in the Night-Time” și a continuat să experimenteze în lumea literară. Așa a devenit disponibilă pentru public povestea de aventuri, violențe, thriller și tot felul de mistere, toate pendulând între Antichitate și contemporaneitate. Cartea începe cu momentul în care omul de afaceri Philippe își jelește soția, o actriță suedeză pe nume Maja. (The Guardian)

Din nou despre Catwoman. Înainte de a deveni o celebră hoață și o maestră a micilor și marilor ticăloșii, Catwoman a fost Selina Kyle. Și, cum toate poveștile devenirii oamenilor, indiferent că devin simboluri ale binelui sau antieroi, sunt sorbite cu nesaț de cei ce citesc, adolescenții au ocazia de a face cunoștință cu tânăra care va deveni spaima din Gotham, în cartea grafică „A Catwoman Tale”. (lfpress)

„Voices of Scottish Soldiers From The First World War”, de Jock Duncan. Interpret de muzică folk și de balade, Jock Duncan a început de foarte tânăr să adune memorii ale veteranilor participanți la Primul Război Mondial. Astăzi în vârstă de 93 de ani, Duncan propune cartea care să „dea voce” celor care au ieșit vii din cea mai mare încleștare în care a fost aruncată vreodată omenirea din perspectiva pierderilor de vieți omenești. (PressandJournal)

The Guilty Party”, de Mel McGrath. Nevinovatul nu este neapărat inocent. Cei mai buni prieteni sunt de regulă și vechi prieteni. Anna, Cassie, Bo și Dex au păstrat o amiciție care a stat mereu deasupra schimbărilor pe care le-au înregistrat viețile lor în cei 15 ani trecuți de la terminarea facultății. Anna și Bo au fost atunci un cuplu, la fel Cassie și Dex. Anna s-a căsătorit, Bo a devenit un afemeiat bogat;  Dex, care a descoperit că era homosexual, este căsătorit cu un bogătaș foarte bolnav, iar Cassie este singura care nu are nimic spectaculos de arătat. (Calgary Herald)

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Marea Citeală

Libris își invită angajații la Marea Citeală

Next Article
cărți ieftine Libris

Cărți ieftine Libris: 50% reducere la 1.000 de titluri

Related Posts

Total
4
Share