fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

„Necenzurat” de Radu F. Constantinescu, lansare cu surprize pentru cititori

necenzuratDupă bestsellerul „Filosofia sexului”, cunoscutul blogger Radu F. Constantinescu revine cu o nouă carte pe tema relațiilor de cuplu: “Necenzurat”.

Volumul apărut de curând la Curtea Veche Publishing este prescripția perfectă pentru diagnosticul de ipocrizie socială. Pentru a mulțumi celor care s-au grăbit să comande cartea încă înainte ca ea să fie gata din tipar, autorul și-a propus să străbată țara între 9 și 15 iunie și să surprindă cel puțin 20 de cititori, livrându-le cartea personal. În plus, autorul poposește câte o seară pentru a-și întâlni cititorii în Constanța, București, Iași, Cluj și Timișoara.

Prima întâlnire cu Radu F. Constantinescu și soția sa, Ramona (“Muza” din scrierile sale), a avut loc pe 9 iunie în Constanța la Bacaro Port. Miercuri, 10 iunie, începând cu ora 20.00, Radu oferă autografe la Kulturhaus în București. Pe 11 iunie, el poate fi întâlnit în Iași, la Cafeneaua Mignon (începând cu ora 19.00), pe 12 iunie în Cluj la Rehab College Bar (începând cu ora 20.00), și pe 14 iunie în Timișoara. Întâlnirile sunt posibile cu sprijinul Mazda.

Autorul reușește în “Necenzurat” o îmbinare originală între povești de viață și reflecții personale – totul, pe un ton relaxat și natural. Fiind unul dintre acei puțini autori ce reușesc să prezinte o relație de cuplu din ambele perspective – atât a femeii, cât și a bărbatului –, Radu F. Constantinescu se apropie de cititor cu înțelegere și umor, ca un prieten care-ți povestește fără ocolișuri despre tot ce implică dragostea: pasiune și plictiseală, dor și renunțare, sinceritate și minciună, rațiune și extaz etc.

Cartea este disponibilă doar în magazinul online curteaveche.ro.

Radu F. Constantinescu. Cel mai cunoscut scriitor dintre bloggeri sau cel mai cunoscut blogger dintre scriitori? A câştigat şi premii pe care, în general, scriitorii nu le iau: Cel mai bun blog (Radar de Media) 2014, conduce detaşat pentru 2015; Premiul Revistei VIP; Premiul Galei Bărbaţi de Succes şi aşa mai departe. Se încăpăţânează să spună că premiul cel mai mare este atenţia cititorilor săi. Un premiu pe care îl câştigă săptămână de săptămână. Peste 30 000 000 de afişări a strâns blogul lui de la „rebranding“. Locul 1 pe trafic.ro în 16 luni din ultimele… 18! O prezenţă constantă în topul celor mai viralizate articole de blog din România (zeList). Prima lui carte, Filosofia sexului, apărută tot la Curtea Veche Publishing a fost bestseller încă din prima zi de precomenzi, fiind, poate, singura carte care s-a epuizat înainte să apară. Stilul lui e greu de inclus într-o categorie. E „condamnat“ să rămână mereu „în afara colecţiilor“, dar în atenţia celor care vor răspunsuri directe chiar şi la întrebările pe care nimeni nu le pune cu voce tare.

Comunicat Editura Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares
1 comment
  1. Cărţile lui prind la publicul care îi citeşte blogul. Nu ştiu dacă se poate încadra neapărat la categoria literatură, mai degrabă la aşa-numita “self-help”.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Trilogia New York-ului", de Paul Auster [Editura Art, 2015]

Next Article

Finala Concursului "Humanitas in licee"

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share