fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira implineste astazi 22 de ani de existenta. La multi ani!

În urmă cu 22 de ani, pe 22 iulie 1991, Editura Nemira lua naştere. Atunci începea frumoasa poveste a cărţilor, plină de împliniri şi neprevăzut, ce este spusă și astăzi cu aceeași pasiune.

“Nemira e numele unui munte, al unui vârf de munte din Carpații Orientali. Se pare că numele muntelui a fost dat după cel al vântului ce bate necontenit pe creasta lui. Înseamnă „fără încetare“, „fără pace“, în sensul că nu-și găsește niciodată liniștea. O editură care poartă numele Nemira nu poate stârni decât neliniști intelectuale. Și multă plăcere – plăcerea lecturii.” Valentin Nicolau, director al Editurii Nemira

Pentru a sărbători împreună această ocazie, astăzi Editura Nemira oferă tuturor pasionaților de cărți bune o reducere specială pentru orice carte achiziționată din librăria noastră virtuală: pe 22 iulie aveți o reducere suplimentară de 22% care se  va adăuga reducerilor existente deja.

600p4003

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ideale pentru vacanta: activitati distractive pentru copii

Next Article

Tu ce citesti azi? 60% reducere la 17 carti de la Editura ALL

Related Posts

Total
0
Share