fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira iti premiaza povestea de vacanta

Editura Nemira, impreuna cu Alex Mazilu, au pus la cale un frumos concurs in urma caruia va puteti alege cu carti frumoase, dar si ceva recunoastere publica. Mai jos citam comunicatul transmis de Editura Nemira:

“Indiferent de momentul în care vă găsim, în vacanţă deja, pe punctul de a vă întoarce sau nostalgici după acele zile minunate la plajă sau la munte, sigur veţi dori să vă implicaţi în acest proiect. Editura Nemira este în căutare de poveşti de vacanţă, mai exact şapte, inspiraţie fiind poveştile scrise de Cehov, Wilde, Daudet, Balzac, Maupassant, Turgheniev, Chandler adunate în cartea Şapte poveşti de vacanţă.

În perioada 15-29 iulie sunteţi invitaţi să ne trimiteţi poveştile voastre de vacanţă surprinse în imagini. Ştim că nicio vacanţă reuşită nu are loc fără porţia de lectură, de aceea, imaginile voastre trebuie să surprindă şi modul în care aţi îmbinat lectura cu vacanţa. La mare, cu cartea pe şezlong pentru pauzele de la bronzat, la munte, în rucsacul încărcat, în ţările străine în care v-aţi plimbat până la epuizare şi aţi „capitulat” la terase boeme pentru a mai vedea ce fac personajele voastre preferate.

Trimiteţi poveştile voastre de vacanţă la alexmazilufoto@gmail.com, până la data de 29 iulie, ora 23:00. Cei care vor ocupa primele şapte locuri vor primi câte o carte Şapte poveşti de vacanţă, cei care vor ocupa locurile III şi II îşi vor putea alege câte o carte Nemira, iar marele câştigător îşi va putea alege câte două cărţi Nemira de pe www.nemira.ro.
Pozele câştigătoare vor fi alese de către Editura Nemira împreună cu Alex Mazilu.

Mult succes la crearea celor mai frumoase poveşti de vacanţă!”

600p40015

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 75% reducere la Top 100 bestsellers Amazon

Next Article

"Cabalistul", de Geert Kimpen (Editura Humanitas)

Related Posts

Total
0
Share