fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nemira va asteapta la Cluj, in Caravana Gaudeamus

nemira_gaudeamus

Caravana Gaudeamus ajunge foarte curând la Cluj! În perioada 17 – 21 aprilie a.c. în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat în Piaţa Unirii, cititorii sunt aşteptaţi cu un festin de cărţi, prezentări şi lansări de volume, întâlniri cu scriitori dar şi cu invitaţi de seamă, concursuri pentru liceeni, expoziţii de fotografie şi multe altele!

Editura Nemira îşi pregăteşte deja standurile pentru a îşi întâmpina prietenii şi cititorii fideli cu cele mai noi titluri şi cele mai îndrăgite serii de autor. Pe lângă reducerile de 25%, vizitatorii pot profita de oferta de 2+1, dar şi de cărţile cu preţ fix!

Primăvara aceasta, Editura Nemira ajunge în inima Transilvaniei cu o ofertă editorială atractivă, din care nu lipsesc autori consacraţi reuniţi sub brand-ul Nautilus, autori care au impresionat şi cucerit o lume întreagă şi titluri care au făcut istorie.

Programul de vizitare a târgului este miercuri – sâmbătă, între orele 10.00 şi 20.00, iar duminică, între orele 10.00 şi 14.00. Intrarea este liberă.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promotiile saptamanii in libraria online elefant.ro

Next Article

Editura Humanitas ne pregateste o noua aparitie in Colectia "Raftul Denisei"

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share