fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

No Happy Endings, de Nora McInerny. Îndrăgostită de doi bărbați

No Happy Endings

No Happy Endings”, de Nora McInerny. Îndrăgostită de doi bărbați. Cartea de memorii a Norei McInerny povestește despre ceea ce autoarea numește „cea mai întunecată perioadă din viață”: își pierduse primul soț de tânăr, în urma unei afecțiuni grave, și aștepta un copil cu iubitul la un an distanță. În clipa aceea îi iubea pe amândoi în același timp. (Vogue)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

„The Politician”, din nou pe scenă după secole. „The Politician”, de James Shirley, se întoarce pentru lectură pe o scenă din Dublin după aproape 400 de ani de absență. Pe 4 aprilie, la pora 16.00, Teatrul Smock Alley oferă intrarea liberă la readucerea în prim-plan a acestui text de excepție despre mașinațiuni, ambiții și agendele ascunse ale unei administrații publice. (Irish Times)

„The Curve of Time”, de Muriel Wylie Blanchet. O capodoperă a calătoriei. În 1926, văduva în vârstă de 35 de ani Muriel Wylie Blanchet și-a luat cei cinci copii și a pornit într-o aventură aproape de neimaginat pentru acele timpuri și în condițiile date: a străbătut de la un capăt la altul țărtmurile Columbiei Britanice, iar cartea care a rezultat, „The Curve of Time”, considerată o capodoperă, a fost publicată după moartea autoarei, în 1961. (New Yorker)

Comunitate pentru carte. Atunci când o librărie din Londra a dat „sfoară în țară” că are nevoie de ajutor pentru a-și muta cutiile cu cărți în alt sediu, zeci de membri ai comuității din cartierul unde este localizată Brown and Dickson au sărit să pună umărul la transportul sutelor de cutii masive. (Calgary Herald)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Choked”, de Beth Gardiner. Cum se scurtează șapte milioane de vieți pe an. Poluare de la țevile de eșapament în Londra, smog în New Delhi, incendii sufocante în Malawi… Acestea sunt datele globale ale aerului pe care îl respiră omenirea, iar înfiorătoarele statistici care scurtează șapte milioane de vieți în fiecare an sunt reunite într-un volum-eveniment. (The Guardian)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Chemarea mărilor

Chemarea mărilor de Ali Mitgutsch: istoria navigaţiei pentru copii

Next Article
Litera

Cărți Libris: TOATE titlurile Litera au reduceri de până la 50%

Related Posts

Total
1
Share