fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noaptea Cărților Deschise 2021 – Kit de Lectură Cadou la orice comandă și reduceri de până la 80%

Noaptea Cărților Deschise

Vineri, 23 aprilie 2021, te așteptăm la Noaptea Cărților Deschise 2021, cel mai așteptat eveniment de încurajare a lecturii din România. Cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, dedicată tuturor iubitorilor de lectură de pretutindeni, ți-am pregătit 24 de ore de reduceri la cărți deosebite, un mega kit literar la fiecare comandă pe litera.ro și evenimente online gratis.

De la ora 07:00 dimineața vei găsi pe Litera o pleiadă de surprize literare: reduceri la cărți, titluri pe care le ai în wishlist, cărți pe care vrei să le faci cadou, cărți pentru copii și nepoți – viitori mari cititori.

Reducerile vin la pachet cu un mega kit literar, cel mai tare cadou pe care îl poți primi, format din: bestsellerul – noutate Apă proaspătă pentru flori de Valérie Perrin, o insignă de super cititor în comunitatea Noaptea Cărților Deschise și un set de patru semne de carte minunat ilustrate. Valoarea kit-ului este de 69.90 lei, cadou la o comandă de orice valoare pe site-ul litera.ro, doar la Noaptea Cărților Deschise.

DESPRE CARTEA CADOU APĂ PROASPĂTĂ PENTRU FLORI DE VALÉRIE PERRIN

Violette Toussaint este administratoarea unui cimitir dintr-un orășel din Burgundia. Diferiții participanți la înmormântări, vizitatorii fideli sau colegii – groparii, îngrijitorii și un preot – îi frecventează biroul ca să se încălzească, iar acolo râsul, camaraderia și, uneori, lacrimile oaspeților fac casă bună cu cafeaua pe care le-o oferă gazda. Aceasta din urmă își trăiește viața în ritmul confidențelor vizitatorilor ei, după caz, amuzante sau mișcătoare.

Programul lui Violette, mereu același, e dat peste cap într-o bună zi de sosirea lui Julien Seul – un comisar de poliţie din Marsilia –, care ține cu tot dinadinsul să împrăștie cenușa mamei sale, răposată de curând, peste mormântul unui necunoscut. În scurt timp devine limpede că gestul inexplicabil al lui Julien e strâns legat de trecutul complicat al lui Violette.

Actrița Maia Morgenstern și echipa Teatrului Dramaturgilor Români ne-au pregătit o surpriză de excepție: piesa de teatru autobiografică Nu sunt eu, cu Maia Morgenstern în rolul principal, va fi disponibilă online. Înregistrează-te acum ca să ai locul tău gratuit la teatru online, la Noaptea Cărților Deschise 2021, întrucât fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiașă din țară!

Piesa de teatru, pusă în scenă special pentru acest eveniment, va fi disponibilă un timp limitat în baza unei înregistrări.

Evenimentul Noaptea Cărților Deschise 2021 este organizat de Editura Litera pe site-ul său litera.ro și se va desfășura în ziua de 23 aprilie, începând cu ora 7 dimineața și se va încheia în 24 aprilie la ora 7 dimineața.

bogdan
Total
30
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lista Silviei: 7 cărți Litera pentru copii de 6 - 8 ani

Next Article
O istorie politică a lumii

O istorie politică a lumii. Trei mii de ani de război și pace, de Jonathan Holslag (Editura Litera, 2021)

Related Posts

Total
30
Share