fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noi reviste la inceput de saptamana

pap-tot-romania-cover-nr-14-2014Chioscurile de ziare si magazinele Inmedio ne ateapta si in aceasta saptamana cu noutati atat in materie de inserturi (carti ce apar impreuna cu ziarele), dar si in ce priveste noi aparitii la revistele favorite. Fiind inceput de luna, revistele lunare vor acapara tarabele cu subiecte speram cat mai interesante.

Mai jos va semnalam cateva noi aparitii, reviste pe care le puteti cumpara chiar astazi, sau macar rezerva in magazinele inmedio:

   [arrow_list]
  • Pap Tot! – Un nou numar al revistei de parenting, noi subiecte interesante legate de alimentatia corecta pentru copii. Vezi aici mai multe detalii.
  • TV Mania – O noua aparitie a ghidului TV cel mai apreciat de catre public. In aces numar, ca si subiect de baza, “Violetta canta la cinematograf”. revista costa doar 2,99 lei si poate fi rezervata aici.
  • Grand’Or. Revista dedicata luxului. Daca vreti sa vedeti cum traiesc “cei mari”, da si care sunt cele mai noi ceasuri, bijuterii, masini, iahturi, gadgeturi si decoratiuni, cumparati revista. Este o achizitie frumoasa, costa 25 de lei. Mai multe detalii despre revista.
  • Academia Catavencu – Apare un nou numar al celei mai vechi reviste de satira si umor din Romania postrevolutionara. Subiectele zilei sunt povestite intr-o cheie inteligenta, dar si cu mult umor. Pe prima pagina ni se ofera o parafraza a celebrei serii “Urzeala tronurilor“. Comanda revista de aici.
  • Business Magazin. Cele mai interesante subiecte de business iti sunt prezentate intr-un mod profesionist. Revista ne ofera noi perspective asupra evenimentelor economice actuale, dar si multe sfaturi si idei pentru cei care doresc sa o porneasca pe calea antreprenoriatului. Revista costa 5,9 lei si poate fi rezervata aici.
[/arrow_list]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

30% reducere la toate cartile Editurii ALL

Next Article

Diverta si Laura Cosoi va invita sa ramaneti la masa

Related Posts

Total
0
Share