fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noul site Litera. Mai aerisit, mai frumos…

Prin februarie 2013 va semnalam schimbarea site-ului librariei Litera. Iata ca dupa 2 ani si jumatate o facem din nou, Editura Litera are o noua prezenta online, pe care o puteti vedea aici, si ne ofera un site mult mai aerisit, mai frumos, cu un accent pus pe prezentarea copertii fiecare carti.

Organizarea ramane cam aceeasi, pe colectii, insa meniurile au o cu totul alta forma, sunt mult mai atractive. Fiecare colectie este insotita de o iconita draguta, navigarea facandu-se foarte usor dintr-o categorie in alta. In mod clar vet ajunge mult mai repede pe cartile pe care le doriti, iar daca vreti un anumit titlu, campul de cautare din partea de sus a librariei va va fi de mare ajutor.

Imi place mult si faptul ca pe homepage Litera alege un slider de dimensiuni mari, un spatiu generos de prezentare a noutatilor si promotiilor.

Tot in meniul de sus au aparut si eBook-urile, ca un raspuns la faptul ca editiile electronice sunt din ce in ce mai cautate de catre cititori.

Felicitam Editura Litera pentru noua aparitie, le dorim mult succes si cat mai multe carti si evenimente frumoase.

nou-site-litera

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Toţi oamenii sunt mincinoşi, de Alberto Manguel

Next Article

Rechizite ieftine online: preturi, idei, solutii din campaniile Back to School

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share