fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Litera: “Berlin 1961. Kennedy, Hrusciov si cel mai periculos loc din lume”

berlin 1961“Berlinul este cel mai periculos loc din lume. URSS doreşte să realizeze o operaţie asupra acestui punct sensibil, să elimine acest ghimpe, acest ulcer.” Asta declara Nikita Hruşciov la summitul de la Viena din iunie 1961. După numai două luni, în august 1961, se ridica Zidul care avea să împartă orașul în două timp de aproape trei decenii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=ea81ab3cc”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Bazată pe dosarele de curând desecretizate de administrația americană, Berlin 1961 este o lectură fascinantă pentru cei care doresc să afle mai multe despre importanța Zidului Berlinului în confruntarea dintre Est și Vest și despre principalii actori de pe scena politică a lumii care au jucat un rol esențial în acele momente cruciale.

Cartea aduce o perspectivă nouă asupra unui moment de mare cumpănă din timpul Războiului Rece, când Kennedy și Hrușciov s-au aflat foarte aproape de declanșarea unui conflict nuclear ce ar fi schimbat iremediabil soarta omenirii.

Frederick Kempe, scriitor și jurnalist de succes, a fost timp de douăzeci și cinci de ani reporter și editorialist la The Wall Street Journal. Cartea de față este a patra publicată, după Divorcing the Dictator: America’s Bungled Affair with Noriega, Siberian Odyssey: A Voyage into the Russian Soul și Father/Land: A Personal Search for the New Germany.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

5 noi aparitii de literatura contemporana pe care trebuie sa le citesti

Next Article

Cartile pentru copii au reduceri speciale de sarbatori

Related Posts

Total
0
Share