fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura RAO: “Destinul lui Conrad”, de Diana Wynne Jones

destinul-lui-conradLumea in care traieste Conrad e pe punctul de a fi perturbata de lucrurile stranii care se petrec la castelul Stallery. Cineva a antrenat bursa de marfuri in niste experimente de magie probabilistica, iar afacerile tuturor merg prost, mai putin cele ale profitorilor de la Stallery.

Desi Conrad nu-si doreste altceva decat sa continue scoala alaturi de prietenii sai, afla ca poarta o karma nefasta si ca il asteapta un viitor sumbru.

 

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Ffictiune%252Fliteratura-contemporana%252Fdestinul-lui-conrad-217358.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Ca sa indrepte lucrurile, se va angaja ca servitor la castel si va pandi momentul confruntarii cu persoana care-i pricinuise soarta rea, cea raspunzatoare si de turbulentele magice. Dar totul se complica, in misiunea sa Conrad leaga prietenii noi, se aventureaza prin locuri interzise si cladiri suprapuse si, cum era de asteptat, il intalneste si pe Chrestomanci..

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Transport gratuit la orice comanda de carte de la Elefant

Next Article

„O istorie literara a vinului in Romania” cu Razvan Voncu si Dan C. Mihailescu la Libraria Bizantina

Related Posts

Total
0
Share