fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutati pe Strada Fictiunii: “Intalnire cu viata”, de Cecelia Ahern

cecelia-ahernBucurie mare pentru fanii Ceceliei Ahern din România. Romanul său “Întâlnire cu viaţa” este acum disponibil spre comandă pe www.all.ro. Emoţionant, cald, amuzant şi subtil, “Întâlnire cu viaţa”, noul roman al Ceceliei Ahern explorează ceea ce se întâmplă când nu-i mai dai atenţie vieţii tale.

În-o bună zi, întorcându-se acasă de la serviciu, Lucy Silchester găseşte pe mochetă un plic crem. Înăuntru se află o invitaţie la o întâlnire cu Viaţa. Viaţa ei.

Sună cam ciudat, dar Lucy citise despre aşa ceva într-o revistă. Oricum nu poate ajunge la întâlnire, are alte preocupări: să îşi dispreţuiască serviciul, să-şi ocolească prietenii şi să-şi evite familia.

Viaţa lui Lucy nu e ceea ce pare a fi. Din clipa în care îl cunoaşte pe bărbatul care se prezintă ca fiind viaţa ei, minciunile ei gogonate vor ieşi la iveală în toată splendoarea – asta dacă nu cumva Lucy va învăţa să spună adevărul despre ceea ce contează cu adevărat pentru ea.

Sursa articol: blogul Editutii ALL. Citeste toata prezentarea aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducere de minim 50% la peste 750 de carti

Next Article

Joi, 1 august, Libertatea ne dezvaluie "Secretele unei doamne" in Colectia Iubiri de poveste

Related Posts

Total
0
Share