fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Litera declara deschis sezonul Nuntilor ca la Carte!

Editura Litera desfășoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie campania Nuntă ca la carte prin care oferă cărți pe post de mărturii tuturor invitaților la nunțile câștigătoare.

NuntaCaLaCarte

Știm că toți cititorii cad victime, la un moment dat, romantismului din cărți și aleg să se căsătorească, de aceea dorim să transpunem poveștile frumoase de dragoste din colecția Cărți Romantice în realitate și să transformăm nunțile în adevărate povești de iubire organizate ca la carte: un basm frumos în care dansul mirilor devine lectura mirilor, în care fiecare carte primită de către nuntași va purta un gând bun din partea mirilor pe prima pagina, în care meniul serii va include nu doar bunătăți culinare, ci și literare.

Campania se desfașoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie, iar ultima zi de înscriere în tombolă pentru a câștiga o nuntă ca la carte este 10 august. În vederea înscrierii la concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten – cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook Cărți Romantice și să dea tag (eticheteze) într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitați la nuntă sau prieteni. Cărțile sunt multe, dar oferta este limitată: doar 10 nunți se vor bucura să fie organizate ca la carte! Norocoșii vor fi aleși prin tragere la sorți.

Colecţia Cărți romantice cuprinde cele mai iubite romane de dragoste savurate de mii de cititori din România. Discursul viu, natural, o ţesătură complexă de relaţii emoţionale şi un final fericit sunt astăzi mărci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes. Volumele colecției apar în fiecare zi de vineri împreună cu revista Libertatea pentru Femei.

Mai multe detalii despre campanie și regulamentul acesteia găsiți pe www.litera.ro, secțiunea Concursuri.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Sisi, imparateasa nefericita" impreuna cu ziarul Libertatea

Next Article

Bookjobs: Wanted! Marketing & PR internship la Editura Litera

Related Posts

Total
0
Share