fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O aparitie frumoasa pe Strada Fictiunii: Capatul cercului, de Tom Egeland (Editura ALL)

Editura ALL anunta o noua carte ce si-a facut aparitia pe “Strada Fictiunii”. Pe langa anuntul pe care-l redam mai jos, va anuntam si ca Editura ALL organizeaza un frumos concurs. Pentru a participa trebuie sa intrati pe acest link. La sfarsitul articolului se afla si cerinta concursului. Aveti timp pana pe 31 decembrie sa raspundeti.

capatul_cercului“De câteva zile, pe Strada Ficţiunii a poposit Tom Egeland, unul dintre cei mai buni autori de thriller norvegieni (în 2009 a primit Premiul Riverton pentru cel mai bun thriller norvegian, romanulLucifers Evangelium). Romanul Capătul cercului, scris în 2001, s-a bucurat de un succes internaţional, a fost tradus în aproape 20 de limbi.

Capătul cercului povesteşte despre o mănăstire medievală norvegiană ce ascunde o comoară arheologică senzaţională – o raclă de aur cu un manuscris vechi de două mii de ani. Arheologul Bjørn Beltø, un albinos cu un trecut plin de enigme, porneşte pe urmele acestei relicve, încercând să-i afle originile. Căutarea lui îl poartă din Norvegia până la Londra şi din Orientul Mijlociu până la castelul unui cruciat dintr-un sat franţuzesc. Astfel, Bjørn Beltø porneşte în aventura vieţii sale, făcând cunoştinţă cu membrii unei organizaţii secrete care pretind că sunt urmaşii străvechiului Ordin al Cavalerilor Ospitalieri, şi află secrete care ar putea schimba cursul istoriei lumii.”

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noi aparitii de colectie si reviste pentru copii

Next Article

Nu te imbogatesti peste noapte, dar devii sigur mai bogat urmand sfaturile lui Donald Trump

Related Posts

Total
0
Share