fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O cafea si o carte gratuita de la Litera si KFC

Banner-web-726-328(Litera)

Editura Litera și KFC România vă cultivă cele mai nobile vicii: cititul și cafeaua! Și pentru că ele merg foarte bine împreună, vi le oferim cadou, la pachet: marți, 9 aprilie a.c. vom împărți sute de vouchere trecătorilor aflați în zona centrală a Bucureștiului, pe bulevardul Magheru. Fiecare voucher oferă gratuit o carte Litera și o cafea de la KFC.

Voucherele pot fi folosite în librăria Litera de pe bulevardul Magheru nr. 8–10 și în restaurantele KFC Magheru, KFC Unirea și KFC Beldiman.

Campania Happy FREE coffee and books! face parte din proiectul de promovare a lecturii demarat de Editura Litera la începutul lunii aprilie, odată cu deschiderea oficială a primei sale librării (Bd. Magheru nr. 8–10, program luni–duminică, orele 10–22).

Nu i-am uitat pe prietenii noștri care nu vor avea norocul să se afle marți pe bulevardul Magheru: primii 50 dintre ei care intră pe Facebook.com/Litera.ro și dau like campaniei Happy FREE coffee & books vor intra în posesia câte unui cupon.

Așadar, împreună cu prietenii noștri de la KFC vă invităm la o carte bună și la o cafea savuroasă!

Campania este valabilă în perioada 9 aprilie – 8 mai 2013.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_blue” link=”https://www.bookuria.info/wp-content/uploads/Banner-web-726-328Litera.jpg”]Vezi aici cele mai noi aparitii de la Editura Litera[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nemira dedica o noua serie autorilor romani de literatura SF

Next Article

Noi aparitii in Colectiile DeAgostini: Bani pe Mapamond si Cristale si Pietre

Related Posts

Total
0
Share