fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O călătorie-serial prin cele mai frumoase biblioteci din lume

biblioteci

O călătorie-serial prin cele mai frumoase biblioteci din lume. Celebrul producător tv Max Joseph a pornit în căutarea celor mai frumoase și spectaculoase biblioteci ale lumii și astfel a luat ființă proiectul „Boostores”, serial Vero Original. „De la Lisabona în Brazilia, via Bruxelles, acestea sunt favoritele mele absolute”, spune Joseph. (GQ Magazine)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Border”, de Diarmaid Ferriter. Moștenirea unei istorii zbuciumate. În număr de 208, punctele de trecere a frontierei dintre Republica Irlanda și Irlanda de Nord, parte a Marii Britanii, sunt mai multe decât cele dintre Uniunea Europeană și vecinele sale din est. (The Guardian)

Number One Chinese Restaurant”, de Lillian Li. Focurile din adâncurile bucătăriei. Una dintre cele mai recente și mai detaliate incrsiuni în lumea localurilor și a industriei aferente este cartea semnată de Lillian Li, despre titularul unui restaurant și predecesorul său, despre competiție și confruntarea dintre generații. (Irish Times)

Christi Daugherty. „The Echo Killing”. Crima prin ochii jurnalistului. Orice jurnalist de investigație este un detectiv. Atunci când reporterul McClain este chemat la locul unde zace o tânără mamă, își aduce aminte de felul în care fusese ucisă și propria mamă, cu 15 ani în urmă. Și începe să investigheze tocmai din cauza similarităților. (Cleveland.com)

Finding Hope at Hillside Farm”, de Rachael Lucas. Accente de umanitate. Cu zece ani în urmă, personajul Ella s-a multat într-o zonă retrasă din Țara Galilor, pentru a scăpa de durerea unei tragedii teribile. Dar există cineva care poate scăpa cu adevărat de propriul trecut? Rachel Lucas găsește formula de a dărui cititorilor o poveste plină de speranță și de accente de umanitate. (Lep)

Mai multe noutăți despre autori și cărți: Bookuria News

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Libris

Comandă azi la Libris și dacă ai noroc nu plătești ce ai comandat

Next Article
ceasuri

Ceasuri Elefant: 100 de lei Cadou și transport gratuit

Related Posts

Total
1
Share