fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O interesanta campanie a Editurii Litera si a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti: “Cartile la control!”

litera-logo-nou_finalEditura Litera continuă campania de încurajare a lecturii: joi, 11 aprilie 2013, va oferi membrilor Direcției Generale de Poliție a Municipiului București 100 de volume din colecția Thriller.  

Începând cu ora 11:00, sala de festivități a Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (Calea Victoriei, nr 17-19) se va transforma în bibliotecă, iar întâlnirea dintre oameni și cărți va fi una prietenească. Titlul oferit reprezentanților poliției este unul în ton cu locul faptei: Ancheta de Lee Child (autor tradus în 40 de limbi și publicat în aproape 100 de țări).

Thriller este o colecție de succes a Editurii Litera, cuprinzând romane polițiste și de suspans scrise de mari maeștri ai genului, cum ar fi Clive Cussler, Lee Child, Steve Berry și Grant Blackwood.

Colecția Thriller la toate chioșcurile de difuzare a presei

De la începutul lunii aprilie, volumele colecției Thriller apar în fiecare zi de miercuri la toate chioșcurile de difuzare a presei din București și din țară:

Sursa: comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai bune filme ale lui Sergiu Nicolaescu, impreuna cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Editura All ii asteapta pe clujeni la targul de carte Gaudeamus cu reduceri de pana la 40%

Related Posts

Total
0
Share