fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O lansare un pic SF – Revista de Povestiri nr 15

Vineri, 26 iulie, de la 19:00, pe terasa J’ai Bistrot din București, Revista de Povestiri vă așteaptă pe o planetă imaginară, în care toate sunt cu susul în jos.

coperti

În primul rând, numărul 15 al revistei, care se lansează vineri, are două coperți, create de ilustratoarele Edith Pojum și Maria Stoian, și se citește și întoarsă. Dintr-un capăt veți parcurge secțiunile obișnuite ale publicației, pornind din celălalt vă veți întâlni cu cele mai bune texte scrise de cursanții celei de-a doua ediții a atelierului de scriere creativă coordonat de Florin Iaru și Marius Chivu și organizat de revistă.

Participanții la eveniment sunt încurajați să vină îmbrăcați în ton cu evenimentul – travestiți, cu cămașa pe dos, cu pantoful drept în piciorul stâng sau cu fular de iarnă, după cum e umorul fiecăruia. Dintre activitățile răsturnate, amintim dansul pe orizontală, recunoașterea unor melodii cântate invers sau desenul cu cartonul pe pix. Iar dacă participați la un antrenament de imaginație live, puteți câștiga un print în ramă cu una dintre ilustrațiile de pe coperți, oferit de Atelierul de Print.

În fiecare lună, Revista de Povestiri organizează un eveniment neconvențional de lansare a unui nou număr, iar tema evenimentului e dată de un curent sau gen literar, în stilul căruia este scrisă prima povestire din revistă, de către motanul mov care locuiește în paginile ei – Motanov.

Pentru ultimele noutăți, urmăriți evenimentul pe Facebook.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Castiga o invitatie la Atelierul "ISLAMUL – poeti mistici si dervisi ratacitori"

Next Article

[Infografic] Cum arata vara in carti? Ne spune Elefantul...

Related Posts

Total
0
Share