fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

O noua colectie, in curand, la Editura Adenium: COLLOQUIUM

poza-comunicat-Colloquium

Editura Adenium pregătește lansarea noii colecții de volume dedicate domeniului științelor sociale și politice, COLLOQUIUM. Un proiect de elită, coordonat de conf. univ. dr. Daniel Șandru (Universitatea „Petre Andrei”, Iași), adresat tuturor celor interesați de înțelegerea conceptelor și mecanismelor ce asigură funcționarea politicii și în special specialiștilor și studenților din această arie științifică. Totodată, colecția își propune deschideri spre zonele teoretice aflate în conexiune cu spațiul politic, așa cum sunt sociologia, antropologia, relațiile internaționale, studiile europene, studiile de securitate, jurnalismul și științele comunicării.

Cititorii sunt invitați să descopere cele trei serii de volume: COLLOQUIUM. Esențial (abordează conceptele fundamentale din domeniul științelor sociale și politice, prin intermediul unor volume semnate de specialiști români recunoscuți în plan național și internațional), COLLOQUIUM. Universal (al cărei scop este traducerea în limba română a lucrărilor de specialitate esențiale pentru domeniul științelor sociale și politice) și COLLOQUIUM. Original (cu obiectivul de a promova cele mai recente analize semnate de autori români și străini în domeniul științelor sociale și politice).

Primele titluri pe care Editura Adenium le propune în colecția COLLOQUIUM vor apărea în seria Esențial, tonul fiind dat de volumele Comunicarea politică 2.0. New-media și spațiul public (Antonio Momoc), Politicile publice. Raționalitate și decizie în spațiul administrativ (Dorina Țicu) și Comportamentele politice. Valori, regimuri și sisteme sociale (Ioana-Andreea Cozianu).

Volumele vor fi girate de un colegiu științific format din personalități academice ale sferei științelor politice din țară și străinătate.

Vezi aici mai multe carti de la Editura Adenium.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

A lăsa ”tenia” să trăiască din tine ("Scrisori către un tânăr romancier" - Mario Vargas Llosa)

Next Article

Varujan Vosganian, autorul lunii in libraria Libris: reduceri speciale si carti cu autograf

Related Posts

Total
0
Share