fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Orlando Nicoara si Radu Georgescu detin 6% din actiunile librariei online elefant.ro

Marius Pahomi vorbeste intr-o postare pe blog despre doua “nume grele” care au fost cooptate in actionariatul librariei online elefant.ro. Este vorba despre Radu Georgescu si Orlando Nicoara, doua personalitati ale mediului online romanesc si nu numai.

Faptul ca o librarie online isi gandeste dezvoltarea si-si concretizeaza strategia prin cooptarea in actionariat a unor persoane care au contribuit la dezvoltarea mediului online nu poate decat sa ne bookure. Cu siguranta se va intampla ceva cu elefant.ro. Ceva bun. Cei doi amintiti mai sus sunt oameni care “gandesc mare” si care se implica acolo unde se si poate intampla ceva spectaculos. Impreuna, Orlando Nicoara si Radu Georgescu detin 6% din actiunile elefant.ro.

Miscarile elefantului, deloc greoaie, s-au vazut si recent prin aducerea in oferta a noi categorii. Pe langa cartile pe care le prezentam si noi zi de zi, in elefant.ro incap si tablete & e-readere, filme, muzica, dar si, mai nou, jucarii.

Investitia serioasa din spatele proiectului (elefant.ro a pornit la drum in 2010 cu o investitie de 1,2 milioane euro, asigurata de Fondul de Investitii Greenlight Invest – fond detinut de fostul premier moldovean Ion Sturza) sigur concentreaza idei care vor face din elefant.ro un reper in piata comertului online.

Asa cum spunea si Marius, cu siguranta se vor intampla miscari serioase in ceea ce priveste dezvoltarea proiectului elefant.ro. Intr-un viitor nu foarte indepartat eu il vad ca pe un proiect care sa concureze serios chiar cu emag.ro.

Conform unui articol publicat de Ziarul Financiar, vanzarile de carte online reprezinta 10% din piata de carte din Romania, estimata in 2010 la aproximativ 112 milioane euro (din aceasta suma, aproximativ jumatate ar fi reprezentata de editiile de chiosc, inserturile oferite de ziare si reviste).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumperi orice si primesti un calendar de perete GRATUIT!

Next Article

Inserturi: Colectia Nobel de la Jurnalul National - azi, volumul 31 - "Martin cel Avid", de William Golding

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share