fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Pachete cadou de la Bookia pentru copii isteti

winnie1Nu ne trebuie ocazii speciale pentru a ne gandi sa-l mai bookuram pe cel mic cu un cadou, macar asa, de control, sa vada ca nu l-am uitat, cu toate grijile pe care le avem zi de zi. Si daca tot ne hotaram sa-i luam ceva, atunci ar trebui sa fie un cadou si util, nu doar frumos. Bineinteles, urmeaza o recomandare de carte :-) Ce altceva?

Cum nu putem acum sa ne apucam sa oferim idei de titluri perfecte pentru copii (alegerea depinde mult de varsta, disponibilitate etc.) o sa ne rezumam sa va atragem putin atentia asupra unor pachete dragute oferite de Bookia. Alegerile librariei sunt inspirate, reducerile sunt si ele bune, iar cadoul va fi primit cu bucurie de cel mic.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=37b518693&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.bookia.ro%252Fidei-de-cadou.html”]Vezi aici toate pachetele cadou[/button]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua colectie pentru pasionatii Lego: "The Lego Movie"

Next Article

50% reducere la toate cartile Editurii ALL

Related Posts

Total
0
Share