fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pamela Anderson scrie despre sex și pasiune în „Lust for Love”

Pamela Anderson scrie despre sex și pasiune în „Lust for Love. Celebra actriță din seria „Baywatch” a făcut echipă cu rabinul Shmuley Boteach pentru o carte în care două voci de referință din domenii foarte diferite abordează necesitatea ca sexul pasional și cu sens să fie salvat în cultura occidentală. (rte)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Three Dimensions of Freedom”, de Billy Bragg. Muzică și mesaj. Cartea luiBilly Bragg este o polemică pe marginea responsabilității pe care o au autorii de versuri pentru muzică. Activist binecunoscut, Bragg se lansează într-o linie de pamflete politice, abordând frontal criza democrațiilor occidentale. Volumul de 15.000 de cuvinte va fi publicat în luna mai. (The Guardian)

V.V. James și „Sanctuary”. Crimele de provincie, în luminile rampei. Romanul „Sanctuary”, al lui V.V. James, va fi ecranizat de televiziunea care s-a ocupat de „Urzeala tronurilor”, „Entertainment 360”. Studioul a achiziționat drepturile de a aduce în luminile rampei povestea „dark” a patru femei care au un secret macabru. Acțiunea face parte din seria de ecranizări de succes care prezintă crimele din localități mici de provincie. (The Book Seller)

„The Atlas of Reds and Blues”, de Devi S. Laskar. A fi aidoma unui obiect. O femeie stă rănită de un glonț pe o alee, iar polișiștii sosiți la fața locului se întreabă prin stație dacă… este de culoare. Victima se gândește, în timp ce forțele de ordine se agită în jur, la caruselul de întâmplări și de decizii care au adus-o în acest punct. (Chire View)

People, Places and Things”, istoria neromanțată a proceselor toxicomanilor. O colecție foarte specială, crudă și personală, teribilă și inspirațională, a fost alcătuită sub titlul „People, Places and Things” din procesele toxicomanilor din Canada. În paginile tulburătoare se regăsesc descrierea suferinței, dar și speranța că, odată ajunse în fața instanței, problemele ar putea avea o rezolvare. (lf press)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
city break

Castiga un city break de 4* la Florenta! - Cadou de la Libris

Next Article
Winter Black Friday

Winter Black Friday - Reduceri de până la 90%!

Related Posts

Total
1
Share