fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Parkland. Atentatul care a schimbat totul

Parkland

Parkland”, de Dave Cullen. Atentatul care a schimbat totul. Cartea lui Cullen urmărește evoluția mișcării din SUA care a decis să riposteze, mânioasă, după un atac armat asupra unei instituții de învățământ americane, în 2018. De atunci, sute de mii de oameni protestează ritmic în Washington și peste un million activează în toată țara. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Serial Box, în parteneriat cu Marvel, pentru povești noi. Serviciul digital Serial Box, care livrează câte un capitol de lectură săptămânal, anunță un parteneriat cu Marvel pentru a publica literatură nouă și originală legată de popularele francize ale momentului, cum ar fi „Thor”, care va debuta chiar în vara acestui an. (NY Times)

Strangers With the Same Dream”, de Alison Pick. Trei oameni, o năzuință. Trei personaje diferite se intersectează la nivelul unei unice năzuințe. Primul este naiva Ida, apoi este nesigurul și violentul David, iar cel de-al treilea este naratorul de persoana întâi. (Times live)

Vezi și recomandările din Lista Dianei

Democracy on the Road”, de Ruchir Sharma.  Politică pe drumurile Indiei. Felul în care evoluția politică și statală a Indiei se reflectă în viața de fiecare zi a indianului votant este abordată de un autor care și-a petrecut 25 de ani în convoaie cu jurnaliști care acopereau campaniile electorale. (The hindu business)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Autograf de la Mircea Cărtărescu și reduceri de 20% la toate cărțile sale

Next Article
Inima de femeie

Carte de la Gazeta Sporturilor: Inima de femeie, de Paul Bourget

Related Posts

Total
0
Share