fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Participa la concursul Nemira si poti castiga un eReader sau vouchere de 100 si 50 lei

Toamna a sosit la Editura Nemira cu multe reduceri şi premii. Până pe 9 septembrie, pentru orice comandă realizată poţi plăti cu 35% mai puţin şi poţi câştiga un eReader EvoBook sau vouchere de cumpărături pe Nemira.ro în valoare de 100 de lei, respectiv 50 de lei.

Cum poţi participa?

Selectează cărţile ce ţi-au atras atenţia. Adaugă-le în coş. Introdu codul «ereadernemira» în câmpul COD PROMOȚIE, finalizează comanda şi esti automat înscris în competiţie. Codul îţi aduce o reducere de 35% la comanda realizată şi şansa de a câştiga unul dintre cele 3 premii puse la bătaie.

Ai la dispoziţie întreaga perioadă cuprinsă între 3 şi 9 septembrie 2013.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252F”]Vezi aici cartile Editurii Nemira[/button]

Ce poţi câştiga?[arrow_list]

  • Locul I: un eReader Evobook oferit de Evolio
  • Locul II: un voucher de cumpărături în valoare de 100 lei
  • Locul III: un voucher de cumpărături în valoare de 50 lei

[/arrow_list]

concurs_nemira

Mult succes!

În competiţie intră toate comenzile efectuate pe Nemira.ro împreună cu codul «ereadernemira» în perioada 3-9 septembrie 2013. Extragerea se va efectua prin random.org în maximum şapte zile de la încheierea concursului. Premiile vor fi înmânate personal pentru câştigătorii din Bucureşti, la punctul de lucru al organizatorului Nemira, Str. Chiscani Nr. 25-27, etaj 1, sector 1, Bucuresti, pe baza actului de identitate, ce va fi prezentat numai în original. Câştigătorii trebuie să îsi revendice premiul în maximum 20 de zile din momentul în care au fost anunţaţi. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere. Câştigătorii din afara Bucureştiului au la dispoziţie 20 de zile din momentul în care au fost anunţaţi pentru a oferi organizatorilor date de contact în vederea revendicării premiilor. În caz contrar, se va efectua o nouă extragere.

Premiile oferite de Evolio sunt noi, nefolosite, însă nu sunt sigilate.

Reducerea de 35% se aplică la prețul întreg (de librărie) și nu este valabilă pentru titlurile aflate în promoția oferte speciale.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Nemira ofera 50% reducere pentru cei nascuti in luna septembrie

Next Article

"Povesti adevarate", o noua colectie de carti impreuna cu ziarul Libertatea

Related Posts

Privacy Preference Center

    Total
    0
    Share