fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Pas cu pas” de Klaus Iohannis – cea mai vanduta carte din luna noiembrie

Pas-cu-pas_Klaus-IohannisCartea preferata de romani in noiembrie a fost Pas cu Pas, volum semnat de presedintele ales al Romaniei.

In luna noiembrie, in centrul atentiei cititorilor romani a fost volumul autobiografic Pas cu Pas semnat de Klaus Iohannis. Pe elefant.ro, in varianta electronica, scrierea a fost vanduta intr-o singura luna in mai multe mii de exemplare.

Pe locul doi in topul eBook-urilor cu cele mai mari vanzari in noiembrie se afla volumul recent lansat a lui Paulo Coelho, cu titlul Adulter. Clasamentul este completat pe pozitia a treia de cunoscuta autoare E L James cu primul volum din Cincizeci de umbre ale lui Grey.

A fost o avalansa de cereri pentru cartea Pas cu Pas semnata de Klaus Iohannis, mai ales pentru ca in format digital se poate descarca si citi imediat povestea de viata a Presedintelui ales al Romaniei. Pentru o perioada chiar a fost singura modalitate de a intra in posesia ei.” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

In topul autorilor romani, cartea tiparita Ce ne spunem cand nu ne vorbim, semnata de Chris Simion, este in continuare una dintre preferatele publicului fiind pe prima pozitie in clasamentul realizat de elefant.ro. Locul al doilea este ocupat de Irina Binder cu cele doua volume Fluturi, iar pe pozitia a treia urca volumul Exercitii de echilibru semnat de Tudor Chirila.

Topul autorilor straini este condus de Paulo Coelho, cu Adulter, pozitia a doua fiind ocupata de una dintre cele mai citite carti ale acestui an, Hotul de carti, a lui Markus Zusak. Cincizeci de umbre ale lui Grey, vol 1 continua sa fie in topul preferintelor romanilor pentru carte straina, ocupand pozitia a treia in vanzarile lunii noiembrie pe elefant.ro.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Editura Litera lanseaza volumele "Intoarcerea barbarilor" si "Vino in rochia ta simpla de stamba" de Mircea Dinescu

Next Article

Tragedia prin ochi de copil (recenzie la cartea "Cronică în piatră. Vremea nebuniei" de Ismail Kadare)

Related Posts

Total
0
Share