fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

PAS CU PAS de Klaus Iohannis este cea mai vanduta carte digitala din Romania in ultimele zile

Sute de exemplare au fost vandute in doar trei zile de la alegerea noului presedinte

In perioada 16-19 noiembrie, volumul autobiografic PAS CU PAS scris de presedintele ales al Romaniei este cea mai cautata si cumparata carte in format digital de pe elefant. Astfel, saptamana aceasta scrierea lui Klaus Iohannis a intrat direct pe locul intai in topul eBooks, chiar daca a fost disponibila pentru cititori inca de pe data de 9 octombrie.

Cumpara cartea Pas cu Pas in format ebook

Cumpara cartea Pas cu Pas in editie tiparita

Volumul autobiografic surprinde momentele cele mai importante din viata lui Klaus Iohannis, din copilarie pana in momentul in care a ajuns sa fie candidat la presedentia tarii.

“Cititorii au ales formatul digital al cartii deoarece o pot citi imediat dupa ce au cumparat-o online. Avand la dispozitie aceasta modalitate rapida, romanii s-au grabit sa afle detalii despre viata lui Klaus Iohannis, atat din punct de vedere profesional, cat si personal”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

Cartea PAS CU PAS a fost disponibila pe elefant.ro si in format tiparit, stocurile epuizandu-se extrem de repede. “In cel mai scurt timp, aceasta va reintra in oferta elefant.ro.” precizeaza Dan Vidrascu.

In momentul de fata, de pe elefant.ro volumul autobiografic PAS CU PAS scris de Klaus Iohannis se poate achizitiona in format digital cu reducere de 35%, adica la pretul de 7 lei.

Pas-cu-Pas_Klaus-Iohannis

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Zi regala la Curtea Veche Publishing, in cadrul Gaudeamus 2014

Next Article

Evenimentele Editurii Herald la Gaudeamus 2014

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share