fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

„Pasarea Domnului”, la Editura „Trei”

pasarea-domnuluiLa editura „Trei” a apărut cartea „Pasărea Domnului”, de Mary Doria Russell, un roman despre descoperirea vieţii extraterestre, primul dintre cele cinci romane pe care le-a scris autoarea în decursul a 15 ani.

Volumul a fost recompensat cu premiile Arthur C. Clarke, James Tiptree Jr., Kurd-Laßwitz-Preis şi British Science Fiction Association. Traducerea lui în limba romană este semnată de Bogdan Perdivara.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=8636647f6″]Cumpara cartea de aici[/button]

În anul 2019, programul SETI recepţionează transmisiuni muzicale din vecinătatea lui Alfa Centauri. Prima expediţie spre planeta-sursa a radiotransmisiilor este organizată de Ordinul Iezuit fără ştirea şi aprobarea ONU, iar contactul cu ea este pierdut. După 40 de ani, a doua expediţie îl readuce pe Pământ pe unicul supravieţuitor, iezuitul lingvist Emilio Sandoz, care relatează povestea funesta a contactului cu altă civilizaţie.

Roxana Ichim

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Societatile cultural-artistice romanesti din Voivodina (1945-1962)"

Next Article

Ghid practic de cercetare in psihologie

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share