fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Peste 200 de enciclopedii pentru copii cu reduceri de pana la 45%

Enciclopediile pentru copii sunt si bune si frumoase. Spre deosebire de enciclopediile pentru adulti unde criteriul de importanta este acuratetea si volumul de informatii, in enciclopediile pentru copii accentul este pus pe imagine. De aici si frumusetea unor astfel de carti, care ne uimesc prin calitatea imaginilor si care cauta astfel, printr-un vizual puternic, sa le transmita celor mici informatii si curiozitati care nu doar ca le vor face placere, dar ii si vor instrui pentru viitor.

Piata de carte abunda de enciclopedii pentru copii din domenii extrem de variate, dar si pentru varste diferite. Asa ajungem sa va semnalam astazi peste 200 de enciclopedii pentru copii din care puteti alege ce va place mai mult. Toate au pret redus, in campania propusa de elefant ajungandu-se chiar si la reduceri de 45%. Ceea ce nu este deloc putin pentru o astfel de carte.

Vezi aici lista enciclopediilor cu reducere

enciclopedii-copii-mini

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Scoala supunerii", de Marina Anderson (Editura Trei)

Next Article

Daca e marti, scriitorii iti citesc!

Related Posts

Total
0
Share