fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Pop-up Stories Club – club de lectura care promoveaza autorii romani

pop-up_afis

Pop-up Stories Club are prima intalnire la targul de carte Kilipirim (Sala Dalles), in Bucuresti, sambata, 28 martie, de la 13:00 la 15:00.

Cartea care face obiectul bun de citit al primei intalniri a clubului de lectura este Dilar pentru o zi, de Andrei Ruse (Polirom, 2011). Moderatoare e Georgiana Serban, iar invitatii sai sunt Luminita Codrescu (psihoterapeut) si Andrei Stan (artist vizual). Amandoi vor citi cartea inainte si vor discuta pornind de la povestea si ideile romanului.

Scopurile clubului de lectura sunt promovarea cartilor de fictiune scrise de autori romani in viata si promovarea fictiunii ca generator de intrebari. Clubul va avea intalniri lunare cu un public care e obisnuit sa citeasca mai degraba non-fictiune, sa citeasca pentru a invata sau a afla lucruri din zonele de interes. Clubul isi propune sa apropie acest public de fictiune printr-o discutie despre povestea si ideile din carti.

La prima intalnire, din cadrul Kilipirim, intrarea este libera. Pentru participare, curiosii sunt invitati sa trimita un mail la salut at revistadepovestiri.ro cu subiectul „Pop-up Stories Club” pana pe 27 martie.

Mai multe detalii pe pagina clubului.

Pop-up Stories Club e un proiect creat de Revista de Povestiri in parteneriat cu Student din Provincie si cu „intrebatoarea” Georgiana Serban. Clubul va asteapta curios la prima intalnire si mai asteapta si feedbackul vostru post-eveniment.

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. Pacat ca intalnirea se face la o ora destul de inaccesibila majoritatii. Am mai participat la un club de carte (Joi de Vivre) si mi-au placut mult discutiile cu ceilalti cititori.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Quinoa. 50 de retete gustoase cu cea mai hranitoare dintre cereale

Next Article

Dubla lansare de carte Cristian Preda la Libraria Humanitas Cismigiu

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share