fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Postscript, de Cecelia Ahern. O continuare așteptată

Cecelia Ahern

„Postscript”, de Cecelia Ahern. O continuare așteptată. „PS I Love You”, romanul Ceceliei Ahern care a devenit un film de mare succes, va avea o continuare așteptată, intitulată „Postscript”, carte care va fi lansată în Marea Britanie și Irlanda pe 19 septembrie. (independent.ie) Vezi și articolele publicate de noi legate de cărțile autoarei.

Vezi aici cărțile publicate de Cecelia Ahern în România

Cărțile politice, în explozie de vânzări. O conferință ocazionată de un târg de carte din Londra a evidențiat faptul că volumele cu conținut politic sunt la mare căutare în epoca lui Donald Trump. Acestea au urcat cu 170% în 2018, având în frunte titluri ca „Fire and Fury”, de Michael Wolff, sau „Why I’m No Longer Talking to White People About Race”, de Reni Eddo-Lodge. (The Guardian)

Dublă lansare a unei autoare de 94 de ani. Margery Ada McAleer, de 94 de ani, demonstrează că vârsta este doar un număr cu o dublă lansare de carte. Născută în tumultuoșii ani 1920, crescută într-o lume aparte – tatăl ei a fost gardian de închisoare – McAleer împărtășește cu lumea întreagă tot ce a trăit, plus ceva ficțiune. (krcrtv.com)

Un sultan scriitor și două traduceri. Shaikh Sultan Bin Mohammad Al Qasimi, conducător al orașului Sharjah, capital cultural a Arabiei Saudite, membru al Consiliului Suprem, scrie cărți istorice. Două dintre aceste volume au fost traduse în limba engleză și lansate la Londra. „Geografia lumii a început cu sosirea lui Alexandru cel Mare în Persia”, consideră autorul de viță regală. (Gulf News)

Reporterul-legendă George Garrett și-a lansat Memoriile. Timp de peste patru decenii, George Garrett a transmis pentru CKNW toate evenimentele majore. Devenit o legendă în mass-media anilor 1990, Garrett își amintește despre culisele celor mai faimoase reportaje ale sale, lăsând să se întrevadă omul din spatele jurnalistului. (Vancouver Sun)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Best Deal

Best Deal: 50% Bani înapoi + transport Gratuit

Next Article

Lista Dianei: 6 cărți care îți vor schimba modul în care gândești

Related Posts

Total
1
Share