fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Poveștile de aur ale copilăriei prind viață cu Litera Mică la București Mall

Lectura-Monica-Davidescu_Povestile-de-aur-ale-copilarieiSâmbătă, 6 iunie, ora 12.00, cititorii Litera Mică au întâlnire cu cei mai cunoscuți eroi de poveste ai tuturor timpurilor: Pinocchio, Scufița Roșie, Ali Baba, Cenușăreasa, dar și cu alte personaje pline de farmec din basmele englezești, rusești și orientale. Toate se regăsesc în cartea Poveștile de aur ale copilăriei și vor prinde viață la București Mall, Kids Area, etaj 2.

Îndrăgita actriță Monica Davidescu va da glas poveștilor și îi va purta pe copii într-o lume plină de prințese care așteaptă să fie salvate și cavaleri curajoși, animale viclene și creaturi magice, zâne bune și vrăjitoare rele, împărății îndepărtate și prieteni apropiați.

Copiii vor avea ocazia să admire ilustrațiile pline de farmec realizate de Tony Wolf, în mini-expoziția care va rămâne deschisă timp de două săptămâni.

Cele mai cunoscute povești ale fraților Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, Charles Perrault, Carlo Collodi, laolaltă cu fabulele lui Esop și alte basme minunate îi vor face să viseze cu ochii deschiși chiar și pe cei mari.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 4 iunie 2015

Next Article

Magie dulce („Pantofii de acadea”, de Joanne Harris)

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share