fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Precomanda “Adulter”, de Paulo Coelho – cel mai asteptat roman al sfarsitului de an

adulter-paulo-coelhoAdulter, de Paulo Coelho – cel mai asteptat roman al sfarsitului de an – se lanseaza joi, 2 octombrie, pe elefant.ro. Nu rata o poveste a zilelor noastre despre fericire, depresie si infidelitate. Precomanda azi.

Despre carte:

  • Pagini: 256;
  • Format: 13×20 cm;
  • ISBN: 978-973-689-759-7.
  • Cod produs: 9.79E+12

Linda tocmai a implinit 31 de ani si, in ochii celorlalti, are o viata perfecta – o casnicie exemplara, doi copii reusiti, o cariera de succes si o casa luxoasa in Geneva. De fapt, ea se afla la capatul puterilor, intr-atat o oboseste mimarea unei fericiri pe care nu o simte.

Numai ca intr-o zi il reintalneste pe Jacob, un fost coleg de care fusese indragostita in adolescenta, ajuns acum un om politic influent. In timpul interviului pe care acesta i-l acorda, in ziarista de succes se redesteapta o pasiune de mult uitata. Linda va incerca sa traiasca deplin aceasta iubire imposibila, si nu-si va gasi fericirea pana nu-si va explora fara teama abisurile sufletului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Descopera jocul cunoasterii impreuna cu Editura Integral

Next Article

Reducerile zilei. 30 septembrie 2014

Related Posts

Total
0
Share