fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Premiul „Man Booker” își schimbă numele, din motive financiare

Cărțile cu și despre autiști. Deși piața cărții din Marea Britanie a urcat în 2018 cu cinci procente, volumele scrise despre autiști sau de autori care suferă de această afecțiune nu au fost suficient valorizate până acum. Dar această realitate este pe cale să se schimbe. (The Independent)

Polițistul care a scris bestsellerul „Blue Blood” se întoarce în Poliție. Edward Conlon, polițistul din Bronx care a scris cartea de succes „Blue Blood” înainte de a se retrage, în 2011, se întoarce să… scrie pentru șeful Poliției din New York, ca director de Comunicare.  (New York Times)

Elefant are astăzi activ voucherul BOOKS50 – ai 50% reducere la peste 40.000 de cărți – vezi detalii

Premiul „Man Booker” își schimbă numele, din motive financiare. Fundația care a susținut până acum prestigiosul premiul literar „Man Booker” a anunțat că nu va mai sponsoriza evenimentul, retrăgându-și cele 1,6 milioane de lire sterline pe care le dona în fiecare an. Ca urmare, distincția ar urma să-și schimbe numele, după 18 ani. (Telegraph)

„Where Reasons End”, noua carte fără menajamente a lui Yiyun Li. (Cumpără cartea de la Books Express). Cartea cea mai recentă a prestigioasei autoare Yiyun Li, „Where Reasons End”, este „ca și cum aș fi fost fotografiată. Nu am ținut ascuns nimic. Poate va crea disconfort, dar cititorul trebuie să poată să rămână cu povestea până la sfârșit. A fost o provocare, dar, totodată, ceva necesar”, mărturisește autoarea. (Telegraph)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cele mai bune cărți despre vegetarianism

Next Article

Recomandările zilei - 29 ianuarie 2019

Related Posts

Total
0
Share