fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Premiul Nobel pentru Literatură, mai… la toamnă

Premiul Nobel

Premiul Nobel pentru Literatură, mai… la toamnă. După mai multe controverse și o „sărire”, în 2018, a Premiului Nobel pentru Literatură, comitetul suedez anunță că laureatul din 2019 va exista, iar distincția va fi acordată și pentru anul anterior, și pentru cel curent. Nominalizarea se va face în toamna acestui an. (Bookbrowse)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Mother”, de Sarah Knott. Maternitatea prin secole. Cartea Sarei Knott nu este o încercare de a oglindi obiceiurile maternității în lumea întreagă, ci  o poveste despre felul în care femeile au perceput această stare de grație de-a lungul secolelor și în diferite culturi. (The Guardian)

Vietnamese Food Any Day: Simple Recipes for True, Fresh Flavors”, de Andrea Nguyen. Mâncarea exotică de fiecare zi. „Vreau ca felurile vietnameze să fie incluse în meniurile zilnice ale americanilor”, și-a propus chef Nguyen. Așadar, a pornit să vadă ce cumpără cetățenii SUA din supermarket și a editat o carte cu 80 de rețete vietnameze care se pot face cu ingrediente accesibile pentru orice american. (kansas.com)

Librăria australiană Readings, 50 de ani de prestigiu. Librăria Readings, din Melbourne, este celebră în toată lumea și un exemplu de prestigiu. Împlinește 50 de ani de activitate prodigioasă în luna martie 2019, iar profiturile anuale sunt direcționate spre opere de binefacere și spre premii care încurajează scriitorii tineri. Patronul Mark Rubbo este deținător al Medaliei de Onoare a Australiei, pentru contribuția adusă la dezvoltarea literaturii australiene. (Books and publishing)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Daisy Jones & The Six”, de Taylor Jenkins Reid. Un portret al anilor 1970. Parte omagiu, parte satiră, apetența publicului pentru anii 1970 este nesecată, de la revenirile din fashion la reîntoarcerea în forță a muzicii rock. Despre această ultimă temă „vorbește” Taylor Jenkins Reid într-un portret detaliat al farmecului acelui deceniu unic. (NY Times)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
BOOKS50

Cărți ieftine: voucher cu 50% Reducere valabil doar azi!

Next Article
Ion Marin

Povestea unui jurnalist: Ion Marin

Related Posts

Total
1
Share