fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Preoții ard cărți! Chiar și Harry Potter!

Preoții ard cărți!

Preoții ard cărți! Un grup evanghelic din Polonia a ars un număr de cărți pe care le consideră a conține sacrilegii, printre care un volum Harry Potter. S-a întâmplat la Gdansk, iar momentul a fost distribuit prin intermediul rețelelor de socializare. (BBC)

Nina X”, de Ewan Morrison. O ființă umană îmbunătățită. Nina are 28 de ani și a fost cunoscută cândva sub numele de „Proiectul”. A fost un copil crescut în atmosfera paranoică a cultului tovarășului Chen. „Am fost un test prin care se încerca să se demonstreze că un copil crescut în afara prejudecăților istorice ar putea deveni o ființă umană îmbunătățită”. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Trust Exercise”, de Susan Choi. „Vreau să știu de ce te iubesc”. O petrecere între liceeni care se pregătesc pentru o piesă de teatru care se va prezenta la liceu. Sunt cumva deasupra adloescenților obișnuiți, dar… „Vreau să știu de ce te iubesc”, spune un băiat unei fete. Apoi mărturișește că este homosexual. (New Yorker)

Stephen King a publicat „Pet Sematary” silit de contract. În anii 1970, după ce a scris „Pet Samaritary ”, Stephen King a decis că povestea morții și renașterii unui copilaș era „prea de tot” și nu a vrut s-o publice. Dar în final a fost silit să facă asta, în 1983, presat de un contract restrictiv cu un fost editor. (Ew Com)

„Irish Pages” sau oglinda prăbușirii speranțelor irlandeze. Cea mai influentă publicație quality din Irlanda de Nord, „Irish Pages”, marchează 20 de ani de oglindire a prăbușirii speranțelor irlandezilor, care au întâmpinat cu entuziasm, în 1998, Acordul de la Belfast. Mare parte din toată acea energie pozitivă s-a evaporat în fața realității. (Irish Times)

Chasing the Sun”, de Linda Geddes. Cărțile vizionarilor. Ceea ce pare acum un diagnostic fără scăpare, Alzheimer, nu va mai fi o sentință în viitor. Cartea „Chasing the Sun” este una dintre poveștile vizionarilor care au prevăzut felul în care tehnologia va transforma din temelii viața oamenilor. (Wired)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Midnight Robber”, de Nalo Hopkinson. Lupta pentru supraviețuire. Tan-Tan este o fetiță care trăiește confortabil într-un spațiu protejat de autopritatea care are grijă ca totul să fie în ordine. Dar când tatăl ei comite o crimă, copila trebuie să-și urmeze părintele în exil. Adio tehnologie, bun venit luptă pentru supraviețuire. (BuzzFeed)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ziua Internațională a Cărții pentru Copii

Ziua Internațională a Cărții pentru Copii - cărți frumoase, reduceri mari

Next Article
Books50

Cărți ieftine: minim 50% reducere la peste 40.000 de cărți. Doar azi!

Related Posts

Total
0
Share