fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Primul pas”, noua carte a Presedintelui Klaus Iohannis, in pregatire pentru Bookfest 2015

Lansare-Gaudeamus-2014

Pentru această ediție a Târgului Internaţional de Carte Bookfest, ce se va desfăşura în Bucureşti între 20 şi 24 mai 2015, Curtea Veche Publishing pregăteşte o nouă carte semnată de Preşedintele României, Klaus Iohannis. Volumul “Primul pas” va fi lansat în după-amiaza zilei de sâmbătă, 23 mai, la standul editurii, şi va dezvălui informaţii din culisele campaniei electorale şi din primele zile ale mandatului de Preşedinte.

Cartea va reprezenta o continuare a volumului “Pas cu pas”, lansat la finalul anului trecut şi vândut în peste 130.000 de exemplare, marcând numeroase recorduri editoriale. Astfel, după ce a fost cea mai căutată carte din istoria Gaudeamus, cu aproape 8.000 de exemplare achiziţionate la ediţia din 2014 a târgului de carte, volumul “Pas cu pas” de Klaus Iohannis a devenit una dintre cărţile cu cea mai rapidă ascensiune în topul vânzărilor din România, atingând cifre rar întâlnite pentru piaţa de carte din România, atât pentru ediţia tipărită, cât şi pentru cea în format electronic. Curtea Veche Publishing a primit solicitări pentru traducerea volumului în limbile bulgară, germană, maghiară și olandeză.

Încă de la evenimentul de lansare a volumului “Pas cu pas” din cadrul Târgului de carte Gaudeamus 2014, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că va susţine cultura: “voi fi un președinte foarte apropiat de acest domeniu nu doar pentru că am fost primarul Capitalei Culturale Europene, ci pentru că sunt un cititor avid și un mare iubitor de cultură”. “Cultura ne salvează”, a declarat tot atunci Preşedintele României.

Comunicat Editura Curtea Veche Publishing

Credit foto: Adi Bulboaca
bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vino la Emineschool Bucharest Film Festival si poti castiga si o carte

Next Article

Workshop despre intuitie la Institutul pentru Fericire

Related Posts

Total
0
Share