fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Read across the Globe Day

afis-Read-Across-the-GlobePe 19 octombrie, orele 14-16, Litera sărbătorește Read across the Globe Day, un eveniment internațional dedicat lecturii și alfabetizării în rândul copiilor. Alături de zeci de voluntari, angajați ai companiilor multinaționale din București și Cluj, vom oferi sute de cărți copiilor defavorizați înscriși în programele United Way România.

Fiecare copil își va alege câte o carte din bibliotecile Litera aflate la recepția mai multor clădiri de birouri din Pipera, Militari-Preciziei, Școala Rut, Sala Radio din Cluj (Raiffeisen, Arobs & ISDC) și i-o va înmâna persoanei desemnate să îi citească, urmând ca fiecare volum să rămână la cel care l-a ales. În aceste sesiuni de lectură, angajații companiilor (HP, Luxoft, Accenture etc.) vor încerca să îi inspire pe copii și să le ofere o experiență frumoasă, care sa le cultive obiceiul de a citi în afara orelor de școală.

Printre cărțile oferite se numără volume din colecția Disney cum ar fi Întors pe dos. Povestea filmului, Star Wars Rebels. Jurnal de rebel, Mickey și prietenii săi, Sofia Întâi. Învăț să citesc, Violetta. Totul pentru muzică, dar și din colecțiile Biblioteca pentru toți copiii și Scriitori români ilustrați.

Prin proiectele de educație United Way, mii de copii sunt sprijiniți în fiecare an să învețe și să nu abadoneze școala. Litera susține această cauză oferindu-le copiilor cărți care să îi aducă mai aproape de lumea lecturii și a poveștilor.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Povesti, ceaiuri si canute speciale cu un cod de reducere senzational :)

Next Article

Secretul succesului. De ce unii copii vor reusi in viata, iar altii vor esua [Editura Litera, 2015]

Related Posts

Total
0
Share